Monday 9 January 2012

Ignorer ikke dine negle


Hvis vi taler om personlig pleje, vi alle normalt betale en masse opmærksomhed til vores tøj, hår, tilbehør, osv. Men de fleste af de gange vi glemmer at fastholde vores negle. Forestil dig en meget-velklædt kvinde med korrekt anvendelse af makeup, men med beskidte negle og beskadiget neglelak. Hvad siger du? Tror du, hun vil virkelig se godt ud? Nej, hun vil ikke, fordi neglene er essentiel del af vores skønhed. Faktisk ville det være bedre, hvis vi give nogle mere opmærksomme på neglepleje.

I dag er masser af negleplejemidler produkter er tilgængelige på markedet, hvorved vi kan øge skønheden i vores
nail såsom forskellige typer af fugtighedscreme, neglepleje kits og mange flere. Når det kommer til neglelak, et kæmpe udvalg er til rådighed i dag. Du kan opbygge en garderobe af neglelak farver, som du kan anvende til forskellige lejligheder og garderobe ændringer. Men du kan finde et bredt udvalg af farver, men nogle gange er det ganske forvirrende at vælge en, der passer til vores krop teint og tøj. Mens du vælger en søm farve, er det vigtigt at tage din hudfarve i betragtning. Da hver farve handlingsmenneske ikke passer til enhver hudfarve således altid gælder Neglelak farve, der kunne hjælpe til at komplimentere tonen i din hud.

Folk, der har lys hud er heldige, som det ville næsten alle farver passer til dem. Uanset om det en mørk skygge og en lighter en, fed eller konventionelle farve, de kan frit anvende enhver farve de kan lide. De kan anvende bløde samt lyse nuancer af rød, pink og lilla til at komplimentere deres teint. Nuancer af blå og sølv vil se fantastisk ud på deres negle. Folk, der har hvidlige hudtoner, kan de anvende blødere nuancer af fersken, violet og brun. Kvinder med mørk hudfarve kan anvende mørke og rige nuancer. De kan gøre en samling af chokolade brun, mørk lilla og bordeaux farvet neglelak til en sædvanlig look. Hvis din hud fik mørkere på grund af overdreven garvning, kan du anvende lys nuancer af pink og brun sammen med andre varme nuancer. Gylden farve, dejlig skygge af gul, perlemorsfarvet hvide og fersken farve ville også se fantastisk på dig. Hvis du er velsignet med en medium hudfarve, kan du få et stort antal valg, så vidt søm farve er berørt. For attraktive og imponerende hænder, gælder lyse nuancer af rød, orange, pink og gul.

No comments:

Post a Comment