Monday, 9 January 2012

Tips til smukke negle


Vores negle er meget vigtig del af vores krop, der ofte tages for givet. De fleste af de gange, vi undlader at tage sig af dem så meget som vi tager os af andre dele af vores krop som vores ansigt, hår, tænder, osv. Grunden, eller det er fordi de altid tjener deres formål, og de aldrig svigter os før det er for sent at give dem deres meget fortjente opmærksomhed. Utvivlsomt få dine negle gjort professionelt er pengene værd, men for de fleste af os, booking og holde en regelmæssig udnævnelse er næsten umuligt. Så er det bedre at tage sig af dine negle af nogle hjem retsmidler.

Her er nogle afgørende Negle tipper pleje, der vil helt sikkert hjælpe dig en masse:

1) Hold dine negle og hænder godt fugtes. Fugtighedscreme, der indeholder kollagen og vitamin E, er ganske godt for vores negle. Fugtighedscreme er mest effektive, når vi anvender dem efter iblødsætning vores negle i varmt vand og klappede tør.

2) Når du fugter dine negle, skub forsigtigt tilbage dine neglebånd. Du må ikke klippe dem.

3) Regelmæssig arkivering er meget vigtigt at holde vores negle sunde. Fil dine negle i én retning, ikke frem og tilbage. Hold tånegle klippet lige over og ikke buet eller spidse, for at undgå nedgroede tånegle. Du må heller ikke klippet tånegle for kort, eller klip dem ind på siderne.

4) Brug en fin tekstureret smergel bord i stedet for metal neglefil som metal-filer er for hårdt for vores negle.

5) Men manicure er ganske godt for vores negle, men ikke manicure dine negle alt for ofte eller slet ikke anvender negle produkter for ofte.

6) Hvis du anvender neglelak på regelmæssig basis, tage dem ud for en dag eller to hver uge. Det vil gøre det muligt at lade dine negle ånde.

7) Hvis du ikke kan lide
Neglelak gælder tør sæbe til din negl og buff, eller du kan bruge citronskal til et lignende resultat.

8) Regelmæssig massage med kokosolie eller ricinusolie vil tilføje skinne til dine negle.

9) Hvis du vil gøre, manicure, dyppe dine negle i en kop varmt vand med en øse af citronsaft, før de giver dig selv en manicure.

10) Læg dine fingerspidser i en halv citron og vride din finger frem og tilbage for at rense negle og neglebånd.

11) Aldrig bide dine negle. Må ikke bruge dem som snagen værktøjer.

1 comment:

  1. Applying gel nails may appear very simple but it's not when it comes to doing it yourself. Therefore, it is recommended that you get your gel nails done by a professional nail artist or a nail salon that specializes in it and can do it the right way Negle Produkter

    ReplyDelete